COOKIES MANAGING
We use cookies to provide the best site experience.
Accept All
Cookie Settings
COOKIES MANAGING
Cookie Settings
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled.
Other cookies are configurable.
Essential cookies
Always On. These cookies are essential so that you can use the website and use its functions. They cannot be turned off. They're set in response to requests made by you, such as setting your privacy preferences, logging in or filling in forms.
Analytics cookies
Disabled
These cookies collect information to help us understand how our Websites are being used or how effective our marketing campaigns are, or to help us customise our Websites for you. See a list of the analytics cookies we use here.
Advertising cookies
Disabled
These cookies provide advertising companies with information about your online activity to help them deliver more relevant online advertising to you or to limit how many times you see an ad. This information may be shared with other advertising companies. See a list of the advertising cookies we use here.
ENG

DESIGN PROJECT OF AN APARTMENT 41,73 m 2

Project of a two-room apartment in an old building for a family with a school-age daughter. The area of the apartment is small and it was important to fit all necessary things into it and that each family member had personal space.

Walls remodeling

Minor changes in the constructions but without walls dismantling

Task

Fully use the area of the apartment but the space should be quite free and comfortable. Scandinavian style, necessarily two workplaces, a comfortable bed (not a sofa) for adults.

Planning wishes

Separate sleeping places, everyone should have their own closed space, the kitchen should be compact and convenient.

Interesting interior details

We managed to place a large wardrobe in the corridor. The living room/child's bedroom was separated from the corridor by a sliding glass door that can be opened during the day, and in such a way a room becomes more spacious. The adults' room has a comfortable double bed. Thanks to mirrored surfaces, the space of the small apartment was visually expanded.

Kyiv, Holosiiv district