COOKIES MANAGING
We use cookies to provide the best site experience.
Accept All
Cookie Settings
COOKIES MANAGING
Cookie Settings
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled.
Other cookies are configurable.
Essential cookies
Always On. These cookies are essential so that you can use the website and use its functions. They cannot be turned off. They're set in response to requests made by you, such as setting your privacy preferences, logging in or filling in forms.
Analytics cookies
Disabled
These cookies collect information to help us understand how our Websites are being used or how effective our marketing campaigns are, or to help us customise our Websites for you. See a list of the analytics cookies we use here.
Advertising cookies
Disabled
These cookies provide advertising companies with information about your online activity to help them deliver more relevant online advertising to you or to limit how many times you see an ad. This information may be shared with other advertising companies. See a list of the advertising cookies we use here.
ENG

DESIGN PROJECT OF A DETACHED HOUSE

The project of this house was partially developed by our studio. We worked on the kitchen, bathroom, utility room and adjacent territory.

Walls remodeling

No

Task

Develop the project in the traditional English style. Use the shades of sand, blue, gray and white. Interior must be necessarily bright, taking into account London weather conditions. Use ready-made pieces of furniture to save a significant part of the budget and time.

Planning wishes

The kitchen should have a large dining table for a family of four, and there should be enough places to store things. The bathroom should contain both a bath and a shower cabin. As for the adjacent territory, it was necessary to change the size of the terrace in the backyard, refresh the decoration add a fence, and change the landscape design. In the front yard we increased the parking area by removing a part of the fence and reducing the space of the entrance hall. The floor covering was renewed and a path to the house entrance was made of traditional mosaic.

Interesting interior details

We used traditional English style elements and they harmoniously fit into the house, which was built almost 100 years ago.

England, London